DIENSTEN

Kantoorontwerp op maat

We zijn geen interieurarchitecten, maar wel hebben we heel veel verstand van het in combinatie plaatsen van alle mogelijke onderdelen die van een grote kale ruimte een werkbaar en comfortabel kantoor maken. Dat betekent dat we in overleg met opdrachtgevers werkruimtes op maat ontwerpen, waarin medewerkers optimaal presteren en bezoekers zich op hun gemak voelen. Materialen, wanddiktes, isolatiewaarden, kleuren; alles wordt in nauw overleg met opdrachtgevers vastgesteld.

Gebruiksklare oplevering

Zijn we het over het ontwerp eens, dan verzorgen we de levering en montage volgens nauwkeurig overeengekomen specificaties en binnen een strak geregisseerd tijdschema. We weten als geen ander dat we functioneren in een keten waarin ook bouwkundig aannemers en installatiebedrijven op ons moeten kunnen rekenen.

Systeemplafonds, metal stud, luxe tussenwanden incl. kozijnen, stompe of opdekdeuren en (dubbel) glas, plafonds en verlichting; het maakt allemaal deel uit van ons leveringspakket. Sparingen voor aan- en afvoer van alle nutsvoorzieningen en interne transportsystemen  worden uiteraard opgenomen. In principe leveren we behangklaar op, maar regelmatig gebeurt ook het behangen en sauzen onder onze verantwoordelijkheid, net als het plaatsen van lamellen.

Adviseur voor aannemer en eindgebruiker

Hoewel we ook rechtstreeks voor detaillisten, non profit organisaties of overheden werken, is het merendeel van onze opdrachtgevers bouwkundig aannemer of projectontwikkelaar. Maar dat betekent niet dat we niet, als dat dienstig is, ook overleggen met en adviseren aan eindgebruikers. Led-verlichting is hier een voorbeeld van, net als akoestische plafonds welke door de jaren heen een specialisme van ons zijn geworden.

Metal stud wanden

Metal stud wanden worden gebruikt als flexibele, niet dragende wanden in ruimtes. Ze worden snel opgezet en hierdoor blijven de kosten voor deze wanden relatief laag. Er zijn verschillende niveaus van oplevering voor deze wanden welke geschikt zijn voor bijvoorbeeld sauzen of behangen.

Luxe wanden

Wanneer uw project een wat chiquere uitstraling mag hebben, kunt u bij ons terecht voor luxe wanden en volbeglaasde wanden. Hiermee kunt u gescheiden ruimten maken, maar het geheel toch nog open laten lijken. De uitstraling die u hiermee bereikt is zeker een meerwaarde voor uw kantoor.

Systeemplafonds

Wij werken met standaard, voordelige systeemplafond-oplossingen, maar wij hebben ook de luxere soorten. TIB Finishing verzorgd zowel het tekenen, leveren en monteren van uw plafondsysteem.

Verlichting

Voor binnenafbouw is verlichting van groot belang. Wij hebben uitgebreide kennis van verschillende soorten verlichting en hoe we deze kunnen toepassen in samenwerking met onze systeemwanden en -plafonds.  In overeenstemming met de opdrachtgever of architect maken wij een verlichtingsplan, waarbij wij de gekozen verlichting ook leveren en monteren.

Brandwerend bekleden

Omdat doorvoeren door onze wanden en plafonds veel voorkomen, hebben wij ons personeel opgeleid in de kunst van het brandwerend doorvoeren van technische installaties.