Nieuws 2018-05-17T09:35:48+02:00

NIEUWSOVERZICHT

606, 2018

Openbare Bibliotheek te Deventer bijna opgeleverd

De oplevering van deze nieuwe bibliotheek in Deventer komt in zicht. Wij hebben hier de volledige levering en montage van de systeemwanden en -plafonds mogen verzorgen.

2312, 2016

Letink Design opgeleverd!

Voor het nieuwe kantoor van ontwerpbureau Letink Design in Enter hebben wij de volglazen scheidingswanden en de akoestische plafonds mogen leveren en monteren.

Zowel in het directie-kantoor als in de vergaderruimte zorgt deze combinatie voor de juiste omstandigheden om rustig te […]

1101, 2016

TIB feliciteert winnaars NK veldrijden

TIB Finishing feliciteert de winnaars van het NK veldrijden met hun overwinning. Voor de heren Mathieu van der Poel en voor de dames Thalita de Jong.

2708, 2015

Nieuwe website online

TIB Finishing heeft zich inmiddels bewezen als een deskundige op het gebied van de complete binnenbouw. Aangezien de huidige website niet meer voldeed aan onze wensen om informatie met jullie te delen, hebben we deze vernieuwd. Hierbij is ook het […]

2708, 2015

Certificaat brandwerend doorvoeren

De werknemers van TIB Finishing hebben allemaal hun certificaat voor het ‘brandwerend doorvoeren van technische installaties’ moeten halen. Hiermee mogen wij buizen en leidingen afdichten zodat de brandwerendheid tussen ruimtes behouden blijft.

Meer nieuws
Aanmelden nieuwsbrief

MEDIA