OVER ONS

INTRODUCTIE

Geef ons een kaal gebouw en wij maken er een duurzaam kantoor van, is de lijfspreuk van TIB Finishing. Met het op maat ontwikkelen en monteren van complete binnenbouw hebben we een uitgebreide ervaring opgedaan. Deze dienstverlening sluit goed aan op de luchtbehandelingsactiviteiten die ook vallen onder de TIB-groep. Maar liefst 90% van luchtbehandelingskanalen wordt tenslotte weggewerkt in tussenwanden en boven systeemplafonds.

Het compleet inrichten van kantoren in een bouwkundige schil is een zelfstandig specialisme waarin we ons bij TIB Finishing onderscheiden. We hebben ons ontwikkeld tot een professioneel en enthousiast binnenafbouwbedrijf. Daarbij combineren we functionaliteit en gebruikscomfort met een esthetisch aantrekkelijke vormgeving en een uitgekiende materiaalkeuze. Daarnaast leveren we kantoor-, vergader- en presentatielocaties turn key op, inclusief bijvoorbeeld jaloezieën. Alleen daarom al vormen we voor veel bouwkundig aannemers een belangrijke toegevoegde waarde.

 

“Binnen de groep komen wij vaak als laatst in beeld. Wij verzorgen de totale afbouw van projecten. Onze specialiteiten zijn systeemwanden  en -plafonds, kortweg: the finishing touch.”

Savio
SavioStrik

 

VISIE

Wij zien de menselijke maat als onze succesbepalende factor. Dat kunnen we dagelijks waarmaken omdat we behalve de technische kant vooral ook de organisatorische kant van het klantgericht afbouwen van utiliteitsgebouwen perfect onder controle hebben. Een ideale schaalgrootte, gecombineerd met een bewezen vakmanschap vormen dan ook de pijlers onder het succes van TIB Finishing. Door een relatief klein team van monteurs met stuk voor stuk een langjarige ervaring kunnen we kwaliteit waarborgen en tegelijkertijd flexibel inspelen op klantenwensen. Afspraak is afspraak bij TIB Finishing. Extra capaciteit huren we zo nodig tijdelijk in, maar de kern van de onderneming blijft het direct contact met de opdrachtgever als basis voor een absoluut betrouwbare manier van werken. Dat noemen we de menselijke maat van onze onderneming.